Schoolfotografie

Sinds 2015 fotografeer ik op scholen onder de naam Sgoolfotografie. Inmiddels bestaat het team uit 17 enthousiaste fotografen én een paar collega’s die achter de schermen alles voor ons en onze klanten regelen.  Ik ben er trots op dat ik bij dit team mag horen en doe het werk dan ook met veel plezier.

Lees verder →

Eigen foto op een lantaarn

Een jaar geleden kocht ik bij de Ikea een mooie lantaarn waar een kaars in kan staan. Maar toen ik thuis kwam vond ik hem toch wel erg saai. Op internet zocht ik naar leuke ideeën om die saaie lantaarn een beetje op te vrolijken. En daar kwam ik erachter dat dat heel simpel kon met een paar eigen foto’s of een leuke tekst. En veel meer had je niet nodig.

Lees verder →

DE KRANT EN HET VERHAAL

(Sinds juni 2017 is de bedrijfsnaam SmartPics.nl veranderd in Kelly’s Fotografie. De fotograaf en de werkzaamheden zijn nog wel hetzelfde gebleven ) 

Zaterdag 28 maart werd ‘Het verhaal’ bezorgd in Ermelo en omgeving. Een leuke krant om te lezen, met verhalen en informatie over plaatselijke ondernemers. Dit keer was het voor ons een bijzondere editie, samen met mijn ouders en mijn broer stond ik in de krant, verdeeld over 2 pagina’s!

Helemaal onderaan deze blog zal ik de geplaatste tekst plaatsen. Mocht u de krant niet hebben ontvangen en hem toch willen lezen dan kan dat onderaan op deze pagina.

Lees verder →