Familie fotoshoots 

“Mijn doel is om foto’s te maken waar het plezier vanaf straalt” 

Het belangrijkste bij familie fotoshoots en portretfoto’s vind ik dat je je zelf kunt zijn. Dat je erop staat zoals je in werkelijkheid bent, een mooie, pure foto. Je kunt zelf een mooie locatie kiezen, bijvoorbeeld het bos, de hei, het strand, de stad of gewoon bij u thuis in de tuin. Of we gaan samen op zoek naar een passende locatie. We gaan een stukje wandelen en zullen op verschillende locatie’s een aantal foto’s maken. Ik  zorg voor een ongedwongen sfeer en kinderen kunnen lekker zichzelf zijn. Het belangrijkste is dat jullie tijd voor elkaar hebben en dat het vooral gezellig is.
Begin 2016 heb ik succesvol de training Moment Design (voorheen Beloved) afgerond. Deze techniek pas ik toe tijdens de fotoshoots, waardoor de fotoshoot ontspannen is en voor jullie misschien zelfs mooie gesprekken oplevert. 

De tarieven van fotoshoots vindt u via deze link: Info en Tarieven 

Kledingadvies

Ik krijg vaak de vraag… “wat moeten we aan tijdens de fotoshoot, moeten we nog ergens rekening mee houden?” Een goede vraag, zeker bij grotere groepen geeft het afstemmen van kleding een mooi en rustig resultaat.
Op Pinterest vond ik daar een mooi en duidelijk overzicht van. Daarnaast adviseer ik om geen t-shirts of truien met grote cijfers of letters te dragen, dat trekt de aandacht op een foto. 

portret fotograaf Kelly's fotografie