Workshop Fotografie  

    
   “De foto workshop vond ik erg leuk en leerzaam. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd wat betreft photoshop, belichting en de camera zelf” (Saviëlle)
    

Workshop, Fotografie, SmartPics, Ermelo, Putten, Harderwijk     
  

Heb je een spiegelreflex camera, maar fotografeer je altijd op de automaat en heb je geen idee wat je met de woorden diafragma, sluitertijd en ISO waarde moet? Heb je een hele grote stapel ‘kiekjes’ maar geen handvol mooie foto’s? Zegt een compositie je helemaal niets? Met deze vragen en nog vele andere wil ik je graag op weg helpen!

Bij de workshops zal ik de theorie en de praktijk combineren. Ik kan de workshop geven in mijn fotostudio en buiten voor het praktijk gedeelte, maar het is ook mogelijk dat ik bij je langskom op locatie. Ik hou de workshops graag klein en persoonlijk. Maar mocht je met een grote groep, familie of vrienden een workshop willen volgen dan is dat natuurlijk ook mogelijk, daarvoor kan ik een offerte op maat maken.

Workshop basisfotografie
Je krijgt uitleg over de spiegelreflexcamera, hoe je het diafragma en de sluitertijd kunt instellen. Ook gaan we het hebben over ISO waarde, witbalans, het histogram, RAW, scherptediepte en compositie. We gaan buiten of binnen (afhankelijk van het weer) fotograferen. Natuurlijk is er genoeg tijd om vragen te beantwoorden. Het doel van deze workshop is dat je niet meer afhankelijk bent van de auto-functie op de camera, maar met veel plezier de camera manueel bediend. Voor deze workshop adviseer ik een tijdsduur van 3 uur.

(Privé) Workshop fotografie op maat
Naast de workshop basisfotografie kan ik je ook op weg helpen met Adobe photoshop en/of Lightroom. Of met het maken van goede portretfoto’s van bijvoorbeeld  kinderen en honden. In overleg gaan we samen een programma samenstellen, zodat je precies leert wat je wilt leren. Voor deze workshop gelden de onderstaande prijzen, mocht het zo zijn dat we langer dan 3 uur nodig hebben of je komt met meer personen, dan maak ik graag een offerte op maat voor je.

Prijzen
Prive workshop 1 of 2 personen, 2 uur € 250,00
Prive workshop 1 of 2 personen, 3 uur € 350,00
Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. 

 

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.