Kubusfotografie
    
Kubusfotoshoot SmartPics.nl

“Nooit is een fotoshoot zo ontspannen en gezellig geweest!”

  
In mijn fotostudio heb ik een kubus staan van ruim een meter bij een meter. Je kunt er in zitten, liggen, met de benen omhoog of in de nek, misschien zelfs in staan of gewoon normaal in zitten. Maar hoe leniger je bent, hoe meer mogelijkheden er voor je zijn! Het is leuk voor jong en oud. Dus kom gezellig langs met uw gezin, familie, vriendengroep of maak er een uitstapje van tijdens een vrijgezellenfeest!

Hoe werkt het?
Tijdens de fotoshoot maak ik een aantal verschillende opnames per persoon en personen. Zodat je voldoende keuze hebt om een mooie, leuke of grappige indeling te kunnen maken. Online achter een wachtwoord komen alle foto’s te staan en kun je alle gemaakte foto’s bekijken. Aan de hand van je wensen kan ik een opzet maken. Het is dus mogelijk om een indeling van je hele familie te laten maken, maar daarnaast ook een indeling van alleen je gezin. 
Met een kubus fotoshoot is ontzettend veel mogelijk!

Kubus fotografie


“Kubusfotografie is super origineel en eenmaal aan de muur blijf je ernaar kijken!!”

 

KLEDINGADVIES

Ik krijg vaak de vraag… “wat moeten we aan tijdens de fotoshoot, moeten we nog ergens rekening mee houden?” Op Pinterest vond ik daar een mooi en duidelijk overzicht van. Daarnaast adviseer ik om geen t-shirts of truien met grote cijfers of letters te dragen, dat trekt de aandacht op een foto. Hou er rekening mee dat de kubus ook wit is, dus teveel wit in de kleding maakt hem allemaal wel heel licht. 

portret fotograaf Kelly's fotografie