Profielfoto’s

Profielfoto’s zijn portretfoto’s die onder andere gebruikt worden voor alle soorten social media, zoals o.a. LinkedIn, Twitter of Facebook. Een profielfoto is ook te gebruiken voor een pagina van een website waar alle medewerkers zich voorstellen.Dit maakt een website een stuk persoonlijker en dat waarderen klanten. 

Profielfoto's

Een goede (zakelijke) profielfoto geeft een professionele uitstraling en dat is bij contacten erg belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk dat je een recente foto gebruikt, je wilt immers wel herkent worden als je je relaties ontmoet. In mijn fotostudio in Ermelo maak ik portretfoto’s op afspraak, daarbij heb je de keuze uit meerdere kleuren achtergronden. Maar natuurlijk kan ik ook op locatie foto’s maken, zoals bij je thuis of op het werk. Of lekker buiten in de natuur.

Heb je een eigen bedrijf en wil je een soort ‘smoelenboek’ hebben van alle medewerkers? Of wil je iedereen los op de foto in grappige of stoere pose? Ik kan ook bij je op locatie mijn fotostudio opbouwen of we zoeken een mooie plek uit bij jou in het bedrijf. Voor meerdere zakelijke profielfoto’s maak ik graag een offerte op maat. 

De tarieven van profielfoto’s vind je via deze link: Info en Tarieven