Schoolfotografie

Ik fotografeer samen met zo’n 20 collega’s op scholen onder de naam Sgoolfotografie. Via een collega fotograaf kwam ik in contact met Sgoolfotografie. Ik ben erg enthousiast over deze manier van fotograferen. Het is verfrissend, gezellig, vernieuwend. De kinderen worden gefotografeerd zoals ze écht zijn. En dat vind ik erg belangrijk bij fotografie.

Samen met nog ruim 20 andere collega’s fotograferen wij op basisscholen in Nederland. Zelf heeft mijn voorkeur de basisscholen in Ermelo en omgeving. Dit omdat ik het erg fijn vind om samen te werken met lokale scholen/ondernemers. Misschien vind je het leuk om er meer over te lezen? Ik heb een blog geschreven over Sgoolfotografie. Deze kunt u hier lezen (Blog).

De foto’s die ik gemaakt heb komen online achter een wachtwoord te staan. Wij drukken de foto’s pas af als jij ze besteld. Bovendien heb je bij ons niet alleen de keuze uit foto afdrukken, maar ook uit andere mooie artikelen. 

Ben jij de ‘standaard’ schoolfoto’s ook meer dan zat? Misschien wil je dat ik of één van mijn collega’s kom fotograferen op jou school?
Ik kom graag langs op jullie school voor een vrijblijvend gesprek. Informeer naar de mogelijkheden voor schoolfotografie op www.sgoolfotografie.nl of neem contact met mij op; welkom@kellysfotografie.nl