Sgoolfotografie

Ik fotografeer samen met ruim 35 collega’s op scholen onder de naam Sgoolfotografie. Via een collega fotograaf kwam ik in contact met Sgoolfotografie. Ik ben erg enthousiast over deze manier van fotograferen. Het is verfrissend, gezellig, vernieuwend. De kinderen worden gefotografeerd zoals ze écht zijn. En dat vind ik erg belangrijk bij fotografie. Tevens proberen we er een echt feestje van te maken, zodat het ontspannen en gezellig wordt.

Samen met mijn collega’s fotograferen wij op basisscholen in Nederland. Zelf heeft mijn voorkeur de basisscholen in Ermelo en omgeving. Dit omdat ik het erg fijn vind om samen te werken met lokale scholen/ondernemers. En het is natuurlijk heel leuk om de kinderen uit je eigen dorp te mogen fotograferen én ze te zien opgroeien wanneer je jaarlijks terug mag komen.

De foto’s die ik gemaakt heb op scholen komen online achter een wachtwoord te staan op de website van Sgoolfotografie. Zodra alle foto’s klaar zijn ontvangt je kind op school een inlogkaart. Door in te loggen op de website kun je alle foto’s bekijken én bestellen. Je hebt bij ons niet alleen de keuze uit foto afdrukken, maar ook uit mooie wanddecoraties of andere leuke artikelen. Daarnaast staat er een professionele helpdesk klaar om al je vragen te beantwoorden, ook als je bijvoorbeeld problemen ervaart met inloggen.

Lijkt het je leuk als ik bij jou op school kom fotograferen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Wil je een afspraak maken of meer informatie? Leuk! Neem contact met mij op en wie weet mag ik binnenkort bij jou kinderen op school foto’s maken.

 

 

 

Sgoolfotografie is een franchise organisatie waar ik bij aangesloten zit. Zij hebben hun eigen algemene voorwaarden en privacypolicy.
Ons team bestaat uit ruim 35 fotografen, maar we zijn altijd op zoek naar nog meer enthousiaste fotografen. Dus lijkt het je leuk om bij ons team te horen? Je mag mij altijd een berichtje sturen voor meer informatie. Maken we kennis, drinken we een bakkie en beantwoord ik ondertussen al je vragen.