“Nogmaals mijn oprechte dank, voor de bijzondere reportage en jouw manier van werken!” (Martinus)
   

Uitvaart fotografie SmartPics.nl    

Uitvaart fotografie – Rouwfotografie


Een uitvaart fotograaf vragen om een uitvaart te fotograferen komt steeds vaker voor. Een begrafenis is een emotionele, zware dag, u neemt afscheid van een dierbare. Op die dag gaat veel aan u voorbij. Na een begrafenis zult u zich wellicht niet alles meer herinneren. 
Het bekijken van uitvaartfoto’s kan helpen bij de rouwverwerking. Ook voor kinderen kan dit heel belangrijk zijn.

Om een tastbare herinnering te maken, probeer ik op een respectvolle en bescheiden manier de uitvaart te fotograferen. Ik doe dit door zo min mogelijk op te vallen en zoveel mogelijk gebruik te maken van het aanwezige licht. In overleg met de uitvaartondernemer of direct met u kunnen er afspraken worden gemaakt over. Bijvoorbeeld wat u wel of niet gefotografeerd wilt hebben. Die dag zal ik rekening houden met uw wensen en zal ik alles in stilte fotograferen. Ik hoor vaak mensen zeggen: “ik heb helemaal niet gemerkt dat je er was.” Dat is voor mij het mooiste compliment op dat moment. 

U ontvangt van mij de foto’s digitaal in hoge kwaliteit, zowel in kleur als in zwart-wit. U kunt ze dan op de computer bewaren en bekijken. Maar ik kan ook voor u een DVD maken met foto’s & muziek of een fotoalbum zodat u de foto’s rustig kunt bekijken wanneer het u uitkomt.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u mij bereiken via mijn contactpagina, ik denk graag met u mee.
Als u een uitvaartverzekering heeft kan het zijn dat de kosten, of een deel van de kosten van een uitvaartfotograaf vergoedt worden door de verzekering.