Familiefotoshoot | Gezin | Familie | Foto | Fotoshoot | Kelly's Fotografie | Fotograaf Ermelo | Fotoshoot | Veluwe Fotografie

Fotoshoot met familie

“Mijn doel is om foto’s te maken waar het plezier vanaf straalt”

 

Het belangrijkste bij een fotoshoot met familie, je eigen gezin of portretfoto’s vind ik dat je je zelf kunt zijn. Dat je erop staat zoals je in werkelijkheid bent, een mooie, pure foto. Ik vind het leuk om met familie’s een rondje over de hei en over prachtige bospaden te lopen. Wandelen door de tuinen van kasteel Staverden… (Kleine tip…sluit de fotoshoot af met een heerlijk drankje en huisgemaakte arretjescake bij de brasserie). Of wat dacht je van de Vischmarkt in Harderwijk of iets rustiger… de zandverstuiving in Harderwijk? Het maakt voor mij niet uit, belangrijkste vind ik dat de locatie voor jullie een mooie plek is.

Ik ga meer dan mijn best doen om de fotoshoot met familie onvergetelijk te maken, met een ongedwongen sfeer, kinderen die zichzelf kunnen zijn en tijd hebben om ook even te spelen. De techniek van Moment Design pas ik toe bij iedere fotoshoot. Het helpt mij om de fotoshoot ontspannen te laten verlopen en jullie levert het mooie gesprekken op, gekke opdrachten en uiteindelijk waardevolle herinneringen.

Enthousiast geworden? En wil je nog weten wat de kosten zijn? Die vind je bij mijn tarieven.

 

 

 

Kort de uitleg van Moment Design:

Sinds 2017 ben gecertificeerd Moment Design fotograaf, ik heb de training van zeven weken succesvol afgerond en bij Heleen Klop de certificering gedaan én gehaald. Yes! Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt wel mee, het is vooral erg leuk! Verwacht van mij geen standaard-statie portretten bij een fotoshoot met familie, ik ga voor spontane foto’s waar de gezelligheid van af spat en de liefde voor elkaar zichtbaar is. Waar je een glimlach van krijgt als je de foto’s bekijkt en denkt, daar had ik bij willen zijn. Ik vind het leuk om mensen in mijn enthousiasme mee te krijgen. “Laten we samen mooie herinneringen maken.”