Foto's van Ermelo | Ermelo | Veluwe | Kelly's Fotografie | Fotograaf Ermelo

Ermelo

Foto’s van Ermelo heb ik gemaakt voor Ermelo Buitenleven van Ermelo en de prachtige omgeving. Hieronder vind je een klein overzicht hiervan. De thema’s zijn bos, centrum, heide, water en weide. Voor de plekken in het bos heb ik meegelopen met iemand die veel excursies geeft voor het Gelders Landschap. Naast dat het voor mij een mooie route was om te fotograferen, heb ik ook een hoop geleerd.

De foto’s van Ermelo zijn te bestellen op foto papier, canvas of andere mooie wanddecoraties. Uiteraard worden de foto’s zonder mijn watermerk afgedrukt. Wil je een van de foto’s aan de muur hebben? Super leuk natuurlijk! Stuur je wensen in een mail naar mij toe via de contactpagina en ik laat je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn .

 

 

 

 

De plekken die ik hier onder andere voor bezocht heb zijn; Kasteel Groevenbeek, de groevenbeekse heide, de Ermelose heide, de schaapskooi, de bossen rondom kasteel Staverden, Kasteel Staverden zelf, het Romeinse marskamp, de molen met het molenaarsplein in Ermelo, het winkelgebied, het klompenpad, strand horst en de haven.

De website van Ermelo buitenleven laat alles zien wat je maar wilt weten over wat je kan doen in Ermelo. Er staat wat er allemaal te doen en te zien is, waar kun je eten en drinken en waar kun je het beste overnachten. Maar ook waar je kunt winkelen en wat voor winkels we hebben en natuurlijk een duidelijk agenda met wat er wanneer georganiseerd is.