Over Kelly

Hey!

Ik ben Kelly, het gezicht achter Kelly’s Fotografie. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee prachtige kinderen op de Veluwe in het mooie Ermelo.

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Mooie gesprekken hebben onder het genot van een lekker thee’tje en een lekker glutenvrij hapje. Tennis is een sport die ik graag doe, net als snowboarden in een mooi wit landschap, reizen met de camper, mooie plekken ontdekken of op een terrasje zitten in de zon. Ik ben dol op chocola, sneakers en LEGO.

Ik hou van de natuur en mooie wandelingen maken. Ik kom dan helemaal tot rust en geniet tegelijk van al het moois wat de Veluwe te bieden heeft. De omgeving is hier echt prachtig! Ik wandel én fotografeer graag op de hei bij de schaapskooi, de hei en het bos bij oud Groevenbeek en de tuinen van kasteel Staverden. Allemaal hier in de omgeving en stuk voor stuk unieke locatie’s.

 

In het voorjaar van 2022 heb ik de opleiding Professional Organizer succesvol afgerond. In het najaar van 2022 heb ik een workshop foto-organizer gevolgd, een mooie aanvulling op de opleiding. Naast fotograaf ben ik nu ook foto-organizer. Ik help mensen hun foto’s op orde te brengen, zowel analoog als digitaal. Dit kan op verschillende manieren en ook het maken van fotoalbums behoord tot de mogelijkheden. Op de pagina foto-organizer vind je meer informatie.

 

Gevolgde opleidingen en workshops:

Moment Design fotograaf Kellys Fotografie

2022 Workshop Foto Organizer
2022 Professional Organizer
2017 Certificering Moment Design
2017 Moment Design Playfull Heart
2016 Ultimate Car Photography van Autovisie
2016 Moment Design online training – Jesh de Rox
2015 Introductie Moment Design (Beloved)
2015 Newbornfotografie
2015 High Speed fotografie (vervolg)
2015 Foodfotografie
2014 Filmen met een spiegelreflex
2014 High-Speed fotografie
2014 Kinderfotografie met bestaand licht
2014 Hondenfotografie
2014 Bruidsfotografie
2013 Prive workshop hondenfotografie
2012 HDR Fotografie
2011-2013 Vakopleiding vakfotograaf (Fotovakschool Apeldoorn)

Tips met uitjes in de omgeving