Honden | Foto van hond | Hondenfotografie | Fotoshoot met je hond | Kelly's Fotografie | Fotograaf Ermelo | Fotoshoot | Veluwe Fotografie

Honden

Een fotoshoot met een hond is een van de dingen die ik heel graag doe. Toen ik op een dag door het bos liep met mijn labrador Elfie en mijn camera, merkte ik dat ik geen genoeg kreeg van het fotograferen van honden. Niet alleen Elfie zette ik graag op de foto, maar ook haar speelkameraadjes. Wat kon ik daar van genieten!! Elfie heb ik helaas niet meer, maar honden fotograferen doe ik nog steeds heel graag.

Ik wandel graag met jou en je hond(en) over de hei, door het bos of over het strand. Terwijl we heerlijk rondwandelen zoeken we mooie plekjes en maak ik foto’s van je hond(en) en van jullie samen. Vergeet ook geen beloningskoekjes mee te nemen… want dat verdienen ze wel tijdens een fotoshoot.

Heb je een familie fotoshoot geboekt bij mij? Neem gerust ook je hond mee, die hoort er natuurlijk helemaal bij.

Wil je weten wat de kosten zijn van deze fotoshoot met je hond? Kijk bij mijn tarieven, hier vind je alle informatie.

 

 

 

De eerste foto’s zijn gemaakt in samenwerking met Marca van Hondenhobby. De hond op de foto is Pup Simmer. Marca en ik hadden beide onze camera mee genomen en maakten samen foto’s van deze schattig pup. De locatie waar we gefotografeerd hebben is de Groevenbeekse heide, een stuk bos tussen de hei en Villa Groevenbeek. De hond zat in de tas, maar uiteraard was er iemand bij de pup, we hebben geen risico’s genomen 😉