Tarieven

Prijzen van fotoshoots op locatie vind je hier

Prijzen van foto afdrukken of ander soort afdrukken vind je hier

Prijzen en informatie over foto-organizer vind je hier

 

Wat is er mooier om na een fotoshoot de foto’s nog eens terug te bekijken op fotopapier of bladerend door een album? Of te genieten van die mooie foto aan de muur? Het is zo ontzettend jammer dat je investeert in een fotoshoot, en de foto’s daarna gewoon op de harde schijf van de computer belanden, tussen alle andere foto’s waar je nog wat mee wil doen. Daarom zet ik de foto’s voor jou online, in een persoonlijke gallery, achter een wachtwoord. Zo kun je de foto’s online bekijken en vervolgens bestellen op verschillende soorten fotopapier, mooie wanddecoraties, leuke kaarten of andere artikelen. Zo kun je nog langer (na)genieten van de fotoshoot.

Ik maak ook fotoalbums voor je…. Heb je een fotoshoot bij mij gedaan? Voor een kleine meerprijs maak ik een fotoalbum voor je. Heb je heel veel foto’s op je computer/harde schijf staan en wil je daarvan een album gemaakt hebben? Leuk! Dat kan ik ook voor je doen. Kijk op de pagina van foto-organizer voor meer informatie.

Al mijn prijzen zijn inclusief btw (tenzij anders vermeld) en exclusief reiskosten buiten Ermelo. Ik reken daarvoor 0,35 ct per km.
Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.