Portretfoto | Profielfoto | Zakelijk | Ondernemer | Kelly's Fotografie | Fotograaf Ermelo | Fotoshoot | Veluwe Fotografie

Portretfoto

De Portretfotoshoot is de ideale fotoshoot voor ondernemers. Het is belangrijk dat je jezelf laat zien en wat je doet als ondernemer. Heel graag maak ik van jou een portretfoto én van jou en je bedrijf een mooie serie foto’s zodat je je online goed kunt laten zien. Lijkt het je leuk om kennis te maken en wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Leuk! Neem gerust contact met mij op.

Alleen een profielfoto nodig? Natuurlijk is dat ook mogelijk. De prijzen van zowel een profielfoto als een hele portretfotoshoot staan bij de tarieven. Er zijn verschillende pakketten. Wil je van meerdere personeelsleden een portretfoto? Dat kan natuurlijk ook, ik maak graag een offerte op maat voor je.

 

 

 

 

Hierboven zie je o.a. foto’s van Froukje van Verder met Froukje
“Ben je op zoek naar een andere manier van leren? Wil je jouw medewerkers of deelnemers een bijzondere ervaring geven, waar ze echt wat van opsteken? Zoek je naar meer diepgang en reflectie, maar ook plezier? Ik help je graag met een actieve en speelse leerervaring. Bijvoorbeeld een rollenspel, intervisiebijeenkomst, workshop of interactief theaterstuk. Want spelen is ook voor grote mensen!”.

en van Bochane, een autobedrijf met verschillende vestigingen in Nederland. Ik mocht, naast het fotograferen in de showroom en garage, al het personeel op de foto zetten. Hiermee willen ze het contact met klanten persoonlijker maken. Door de foto’s te gebruiken in de handtekening van de mail. Ook worden de foto’s ingezet in de showroom op borden. Bochane is een bedrijf wat zaken doet met merken als Nissan, Dacia en Renault. Je kan bij hun terecht voor occasions, onderhoud, autoverhuur, lease, schade, en verzekeringen.